Masline negre, verzi, naturale, Kalamata

MĂSLINELE NEGRE OXIDATE sunt procesate în condiţii înalte de igienă, în tancuri mari de oxidare, sub continua monitorizare a departamentului de calitate până la faza finală de sterilizare. În urma acestui procedeu, MĂSLINELE OXIDATE, dobândesc culoarea neagră caracteristică şi gustul dulceag fructat.

MĂSLINELE VERZI sunt măsline culese înainte de a ajunge la maturitate de unde consistenţa fermă a acestora şi sunt conservate în saramură. Sortimentul include măsline întregi, rondele, fără sâmburi şi umplute (cu ardei, cu migdale, cu brânză etc).

MĂSLINELE NATURALE NEGRE sunt măslinele ajunse la maturitate dobândind culoarea maronie roşiatică şi gustul amărui plăcut, în mod natural.

MĂSLINELE KALAMATA binecunoscute în întreaga lume sunt măsline de culoare purpurie cu formă migdalată şi vârf uşor arcuit, cu gust şi aromă excepţionale.